ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΦΙΛΜ AN MAR

Anmar Film Lab-Snapshot from the commercial Eurobank - 2021 Production Company: Foss Productions / Director: Yorgos Zois – DoP: Thodoris Zacharakis ⁕ color correction: ANMAR
Snapshot from the commercial "Eurobank" - 2021
Production Company: Foss Productions / Director: Yorgos Zois – DoP: Thodoris Zacharakis
⁕ color correction: ANMAR

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΥΝΑΝΤΙΩΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ

To εργαστήριο An Mar ιδρύθηκε το 1970 από τον κ. Σταύρο Θεοδωρόπουλο και από τότε έχουμε καταφέρει να εδραιώσουμε την παρουσία μας στο χώρο της ψηφιοποίησης φιλμ, επεξεργασίας και αποκατάστασης εικόνας. Τα τελευταία χρόνια έχουμε αναπτύξει στρατηγικές συνεργασίες τόσο με τοπικές αλλά και με διεθνείς εταιρείες παραγωγής και έχουμε συμβάλλει σε μια πληθώρα διαφημίσεων και ταινιών.

Είμαστε μια εταιρεία που πιστεύουμε στην ακεραιότητα και το δίκαιο και στην προσπάθειά μας να υπηρετούμε αυτές τις αδιαπραγμάτευτες αξίες, επενδύουμε τρομερά στους ανθρώπους μας.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Τηλεοπτικές Διαφημίσεις
Ταινίες
Ταινίες μικρού μήκους
Ψηφιοποίηση

ΑΣΥΓΚΡΙΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΙΚΟΝΑΣ

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες στην διαμόρφωση εικόνας και είναι πάντα εκεί ώστε να βοηθήσουν κάθε κινηματογραφιστή να συλλάβει την ουσία του οράματός του και να το φέρει στην καλύτερη τελική του μορφή.

 

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Στα δικά μας μάτια, το μέλλον της An Mar αποτελείται από μια σειρά από καινοτόμες και τεχνικά υπερσύγχρονες υπηρεσίες που αναπτύχθηκαν από τους ανθρώπους μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση της βιομηχανίας της ψυχαγωγίας.